home > Haarproducten leverancier artego newgen

Wij leveren haarproducten aan kapsalons en weten wat er achter de schermen speelt in een salon.

haarproducten leverancier artego newgen

Ziet u op tegen de overstap naar een ander firma? Niet nodig! Wij begeleiden u intensief in de 1e weken na de overstap naar artègo of newgen, en uiteraard komt er daarna geregeld een Technisch Adviseur bij u in de salon voor begeleidingen. Tijdens de demonstratie maakt u al uitgebreid kennis met de producten en beoordeelt u zelf de resultaten. Bent u overtuigd? Dan zorgen wij dat de overstap soepel verloopt op een voor u gelegen tijdstip. U gaat aan de slag met de producten en krijgt uitgebreide begeleiding van een van onze Technisch adviseurs. Onze Technisch adviseurs zijn trouwens ook buiten kantooruren (bijvoorbeeld op zaterdag of tijdens koopavonden) bereikbaar, dus u staat er nooit alleen voor!

Lees meer over onze merken op de websites van artègo en newgen!

Ons team

Emiel Horstman, Accountmanager

Emiel is accountmanager in Regio Oost (GD, UT, OV). Hij staat u graag te woord over de producten van artègo en newgen. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over onze producten, neem dan contact op met Emiel op
06 - 12 257 489.

Emiel Horstman, Advisor Sales & Technique

Marjon Wolting, Accountmanager

Marjon is accountmanager in Regio Noord (FR, GR, OV). Zij staat u graag te woord over de producten van artègo en newgen. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over onze producten, neem dan contact op met Marjon op
06 - 57 804 393.

Marjon Wolting

Leo van Klingeren, Accountmanager

Leo is accountmanager in Regio West (FR, NH, ZH, UT). Hij staat u graag te woord over de producten van artègo en newgen. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over onze producten, neem dan contact op met Leo op
06 - 25 012 306.

Leo van Klingeren

Ralph Hanegraaf, Accountmanager

Ralph is accountmanager in Regio Zuid (LB, NB, ZL). Hij staat u graag te woord over de producten van artègo en newgen. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over onze producten, neem dan contact op met Ralph op
06 - 83 522 776.

Ralph Hanegraaf, Accountmanager

Pascal van den Boogert, Sales Manager

Pascal is SalesManager en zorgt ervoor dat samen met de accountmanagers alle sales activiteiten soepel verlopen. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over onze producten, neem dan contact op met Pascal op
06 - 82 505 920.

Pascal van den Boogert

Emmely van der Stel, Advisor Technique & Sales

Emmely is technisch adviseur en komt bij u op bezoek in de salon voor demonstraties en/of begeleidingen, daarnaast kan ze u ook helpen bij vragen op gebied van sales. Voor aanvragen van demonstraties en/of begeleidingen kunt u terecht bij uw accountmanager.

Emmely van der Stel, Advisor Technique & Sales

Martine Rietveld, Technical Manager

Martine is Technical Manager en staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden. Daarnaast verzorgt ze de planning van het technisch team, ondersteunt ze op technisch gebied bij evenementen en zorgt ze dat alle cursussen soepel verlopen. U kunt Martine bereiken op
06-52 632 799

Martine Rietveld, Technical Manager

Angela Jaspers, Advisor Technique & Sales

Angela is technisch adviseur in de regio Zuid (NB, LB) naast haar werkzaamheden voor artègo & newgen heeft ze haar eigen salon in Someren. Voor aanvragen van demonstraties en/of begeleidingen kunt u terecht bij uw accountmanager.

Angela Jaspers, Advisor Technique & Sales

Danielle Schoonderwal, Advisor Technique & Sales

Daniëlle is technisch adviseur in de regio Noord (FR, GR, OV) naast haar werkzaamheden voor artègo & newgen heeft ze haar eigen salon in Noordscheschut. Voor aanvragen van demonstraties en/of begeleidingen kunt u terecht bij uw accountmanager.

Danielle Schoonderwal, Advisor Technique & Sales

Erik Bijlstra, Advisor Technique & Sales

Erik is technisch adviseur in de regio Oost (GD, OV, UT) naast zijn werkzaamheden voor artègo & newgen heeft hij zijn eigen salon in Den Ham. Voor aanvragen van demonstraties en/of begeleidingen kunt u terecht bij uw accountmanager.

Erik Bijlstra, Advisor Technique & Sales

Kelly Aalbers, Office Manager

Kelly zorgt ervoor dat alle inkomende correspondentie en gesprekken op ons kantoor in Heteren in goede banen geleid worden en daarnaast coördineert ze interne projecten. U kunt haar bereiken op 026 - 4720 006.

Kelly Aalbers, Office Manager

Manja Bloemink, Office Medewerker

Manja is officemedewerker en neemt graag uw bestelling op. Met andere vragen kunt u ook altijd bij haar terecht, dan verbindt zij u door met de juiste persoon. U kunt haar bereiken via 026-47 20 006.

Manja Bloemink, Office Medewerker

Reymon van Soest, Warehouse Manager

Reymon is Warehouse Manager en zorgt ervoor dat de logistiek van artègo en newgen in goede banen geleid wordt. Het magazijn is zijn domein, waar hij zorg draagt voor alle voorraden! Daarnaast verzorgt hij inkomende correspondentie en telefoongesprekken. U kunt hem bereiken op 026 - 4720 006.

Reymon van Soest, Logistics & Office

Frank van Spanje, Marketing medewerker

Frank is marketing medewerker, hij creëert alle uitingen voor artègo en newgen en beheert Social Media en websites. Hij verzorgt de promotionele activiteiten en denkt mee op strategisch gebied. Daarnaast is hij contactpersoon voor marketing, media en leveranciers uit het buitenland.

Frank van Spanje, Marketing medewerker

Peet van Londen, General Manager Technique

Peet van Londen is mede-eigenaar van Morpho en eindverantwoordelijk voor alles dat met techniek te maken heeft. U kunt haar bereiken op 06 - 52 632 886.

Peet van Londen, General Manager Technique

Jordy Schipper, General Manager Sales

Jordy is mede-eigenaar van Morpho en is eindverantwoordelijk voor alle commerciële zaken binnen de organisatie. U kunt Jordy bereiken op 06 - 506 56 806.

Jordy Schipper