home > Gold member club

HET GOUDEN DNA VOOR UW TOEKOMST

Succesvol:
Meer omzet?
Groei?
Extra begeleiding?
Werken met de beste professionele producten?
Individuele ondersteuning?
Wij bieden u:
2 onderscheidende kwaliteitsmerken
Educatie
Vergaande technische begeleiding
Exclusiviteit
Wij bieden u:
Individuele commerciële begeleiding
Bedrijfscoaching
Bedrijfsconcepten

Het Concept:
Wordt u Gold Member bij Morpho Dutch Hair Professional dan krijgt u een volledig ondersteunend traject. Uw kapsalon wordt voorbereid op een betere toekomst op technisch en commercieel gebied. U krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van coaching, cursussen en workshops. U krijgt voor uw kapsalon een uniek en persoonlijk concept. Wij kiezen niet voor de massa, maar voor uw salon. Succes gegarandeerd!

MORPHO DUTCH HAIR PROFESSIONAL

We zijn niet alleen een leverancier van producten, maar willen u ondersteunen bij het ondernemen. Morpho is een toeleverancier die altijd voorop loopt, we zijn van vandaag én van morgen. We luisteren naar wat de behoefte is en blijven innoveren.

Voor Morpho is het belangrijk dat kappers veel kansen krijgen hun kennis te vergroten en bijgestaan worden bij het ondernemen op zich. We bieden u dit door middel van de Morpho Gold Member Club. Met dit concept maken wij een keuze. Wij kiezen niet voor de massa, maar exclusief voor uw salon.

SMARTA

Mijn naam is Han ter Mors en in het verleden werkzaam geweest bij Schwarzkopf professional en KMS. Na mijn studie bedrijfseconomie en -psychologie ben ik eigenaar geweest van een zevental kapsalons die ik inmiddels verkocht heb. Vanaf 1992 ben ik eigenaar van de La Différence groep, gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke bedrijfsconcepten, coachen en adviseren van ondernemers en het trainen en begeleiden van medewerkers. Smarta, onderdeel van La Différence groep, zal jou als Gold Member van Morpho behulpzaam zijn in het realiseren van al je zakelijke plannen, wensen en dromen. Om kennis te maken wil ik je uitnodigen voor een oriëntatiegesprek. Het kost niets, maar ik beloof dat het veel oplevert. Graag tot straks!